Ο Βασίλειος Κλειτσογιάννης, παλιό διοικητικό στέλεχος Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς, ανέλαβε με απόφαση της διοίκησης τη Γενική Διεύθυνση του Συνδέσμου.

Πήρε τη θέση της κυρίας Ευφροσύνης (Φρόσως) Δαγλαρίδη, η οποία, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο 36 χρόνων επιτυχημένης επαγγελματικής διαδρομής στον ΣΒΘΣΕ, αποχώρησε στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Η Φρόσω Δαγλαρίδη υπηρέτησε με συνέπεια και επαγγελματική ευσυνειδησία τον Σύνδεσμο και τα Μέλη του από το 1986, από διάφορες θέσεις, και ως Γενική Διευθύντρια από το 2015 και μετά. Η προσφορά της στην Βιομηχανία και στην Επιχειρηματικότητα όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε πολύτιμη.

Ο Βασίλης Κλειτσογιάννης εργάζεται στον Σύνδεσμο από το 2002. Γεννήθηκε στον Βόλο το 1975, είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και έχει δύο παιδιά, τον Βαγγέλη και τη Φαίη.

Αποφοίτησε με άριστα και πρώτος στη σειρά του, από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (πρώην Πολιτικό Νομικής), της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση «Διοικητική Επιστήμη και Δημόσιο Δίκαιο».

Κατά τη περίοδο Νοεμβρίου 2002 – Σεπτεμβρίου 2013, διετέλεσε Υπεύθυνος Μηχανοργάνωσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος. Από τον Οκτώβριο 2013 έως και τον Αύγουστο του 2022 ανήκε στο δυναμικό της ΑΕΔΕΠ ως Υπεύθυνος Ομογενοποίησης Συστημάτων και ως Μέλος της Ομάδας Έργου για την παρακολούθηση της υλοποίησης προγραμμάτων και δράσεων που διαχειρίζεται η ΑΕΔΕΠ. Tον Οκτώβριο του 2022 μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την υπ’ αριθ. 570/20.09.2022 συνεδρίασή του, του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος.

Κ.Τ. thessaliaeconomy.gr