Έφυγε χθες από τη ζωή, και κηδεύεται σήμερα στον τόπο καταγωγής του τα Τρίκαλα, ο οικονομολόγος Ιωάννης Ζολώτας  σε ηλικία 81 ετών.

Ο εκλιπών διετέλεσε επί σειρά ετών γενικός οικονομικός επιθεωρητής στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ και μετέπειτα γενικός διευθυντής στην OLYMPIC catering.

Στενός συνεργάτης του αείμνηστου Αριστοτέλη Ωνάση και βασικός συντελεστής της επιτυχημένης πορείας της παλιάς ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ, συνέβαλε τα μέγιστα με την διαχειριστική του ικανότητα και τον απαρέγκλιτο αξιακό  κώδικα που ακολουθούσε στην γιγάντωση του εθνικού μας αερομεταφορέα και την ευρυζωνικότητα της αεροπορικής της κουλτούρας.

Μετά τη συνταξιοδότηση του παρείχε τις πολύτιμες διοικητικές του υπηρεσίες σε διάφορες μικρότερες αεροπορικές εταιρίες, ενώ επί προεδρίας Μιλτιάδη Έβερτ, του οποίου υπήρξε συμφοιτητής και φίλος ανέλαβε οικονομικός διευθυντής της ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η απλότητα και η δοτικότητα η οποία εξέπεμπε, παρά την πολυδιάστατη και σημαντική πορεία που διέγραψε στο χρόνο, αποτελούν και τις παρακαταθήκες που κληροδοτεί ενώ η καθολική αποδοχή που απολάμβανε πιστοποιούν το αδιαμφισβήτητο μεγαλείο της προσωπικότητας του.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 19- 11- 2018 και ώρα 1.00μ.μ. , στον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου Τρικάλων .

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τα αδέλφια Ντίνα Κολοβού, Λίτσα Ρίζου και ανήψια

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου Τρικάλων, την Δευτέρα 19 – 11 – 2018 και  ώρα 12.30μ.μ.

Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων των αδελφών Αργυρίου , επί  των οδών  Καρδίτσης & Τερτίπη .

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου »

T.Π.