Εδώ και 40 χρόνια τα Caprice Παπαδοπούλου γράφουν τη δική τους γευστική ιστορία. Μια ιστορία, που ξεκίνησε το 1978 από το εργοστάσιο της Ε. Ι. Παπαδόπουλος στον Βόλο.

Το Caprice αποτελεί το κορυφαίο εξαγωγικό προϊόν της εταιρείας «ταξιδεύοντας» σε 53 χώρες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία στις ευρωπαϊκές αγορές, αλλά και τις αγορές της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αμερικής. 

Μόνο πέρσι, τα Caprice παρουσίασαν σημαντική διψήφια αύξηση όγκου πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η επιτυχία των Caprice μόνο τυχαία δεν είναι. Το αγαπημένο προϊόν αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της δέσμευσης όλων των ανθρώπων της εταιρείας να υπηρετούν κοινές αξίες και να προσφέρουν κορυφαία προϊόντα σε επίπεδο ποιότητας και γεύσης.

Επιπλέον, η έντονη διαφημιστική και προωθητική παρουσία των Caprice διαχρονικά, καθώς και ο εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων με νέες γεύσεις, όπως συνέβη πρόσφατα με τη νέα γευστική πρόταση Caprice Βανίλια, συμβάλλουν και αυτά με τη σειρά τους στην επιτυχία.

Στη συμβολή των εργαζομένων στην επιτυχία των Caprice αναφέρθηκε η Διοίκηση της εταιρείας στην πρόσφατη γιορτή των γενεθλίων των Caprice για τα 40 χρόνια στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στον Βόλο.

Η Ε. Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια εταιρεία η οποία εδώ και 95 χρόνια ηγείται της ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως:  Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers. Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τα Krispies και οι χωριάτικες φρυγανιές, διαθέτει  στην αγορά τις μπάρες δημητριακών Digestive Bars, ενώ από το 2013  δραστηριοποιείται και στον χώρο του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες, με τις μάρκες Γεύση και Χωριανό και Αρχαία Σπορά.  

Στα τέσσερα εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. 

Λ.Ε με στοιχεία από την ιστοσελίδα της εταιρείας