Η καρδιτσιώτικη εταιρεία AHB Γκρουπ Α.Ε., η οποία έχει ως έδρα της τη Βατσουνιά εμφιαλώνει το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, το οποίο θα είναι πλέον διαθέσιμο και στα καταστήματα της Νοτίου Αφρικής, μετά από την επιτυχημένη διάθεσή του σε 18 διαφορετικές αγορές του πλανήτη. Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη είναι ένα νερό μοναδικής γευστικής ανωτερότητας που αναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1100μ. από τις υπόγειες δεξαμενές της πηγής Γκούρας στην οροσειρά των Αγράφων και εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή, χωρίς προσμίξεις ή διεργασίες, φτάνοντας στο ποτήρι του καταναλωτή χωρίς καμία αλλοίωση της φυσικής του γεύσης. 

Το νερό Θεόνη ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά το 2013 και από τότε έχει ξεδιψάσει τους καταναλωτές σε ΗΠΑ, Καναδά, Βρετανία, Γερμανία, Σουηδία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτο και Ισραήλ. Είναι η σειρά της Νότιας Αφρικής να γευτεί το φυσικό μεταλλικό νερό του Νομού Καρδίτσας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νερό Θεόνη έχει κερδίσει σημαντικές διακρίσεις για τη γεύση και την ποιότητά του. Στις αρχές του χρόνου, μάλιστα, το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά το χρυσό βραβείο στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό ποιότητας DLG, ο οποίος πραγματοποιείται στην Φρανκφούρτη και αναδεικνύει προϊόντα με υψηλά γευστικά χαρακτηριστικά μέσα από πολύ αυστηρά κριτήρια.

Η ΑΗΒ Γκρουπ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του νερού Θεόνη απευθείας από την πηγή της Γκούρας, που αναβλύζει σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων. Η νέα μονάδα ακολουθεί αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.