Το Επιμελητήριο Λάρισας, στο πλαίσιο της εξωστρεφούς δράσης του και με αφορμή την έκθεση GREEK WEEKEND (Ελληνικό Σαβ/κο) που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο Βελιγράδι της Σερβίας (20 και 21/5/2017) , διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή και επίσκεψη στην έκθεση και καλύπτει για κάθε επιχείρηση μέλος του τη μετάβαση και διαμονή στο Βελιγράδι ενός ατόμου.

Σημειώνεται ότι οι σχέσεις των δύο κρατών είναι παραδοσιακά φιλικές λόγω πολιτιστικών και ιστορικών παραγόντων, ενώ η Ελλάδα είναι ένας από τους κορυφαίους επενδυτές στη Σέρβικη οικονομία. Παράλληλα, οι πολίτες της Σερβίας επιλέγουν την Ελλάδα ως τον πλέον ευνοϊκό τουριστικό προορισμό, ενώ στους Σέρβους αρέσουν τα τοπικά φαγητά, η μουσική και τα υπόλοιπα προϊόντα που προέρχονται από την Ελλάδα.

Αυτή είναι μια εκδήλωση που παρουσιάζει τον Ελληνικό πολιτισμό, τον  τουρισμό, τις επιχειρήσεις, τη μουσική και τη γαστρονομία, στο κέντρο του Βελιγραδίου, ενισχύοντας παράλληλα τις παραδοσιακά καλές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία.

Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών και με γνώμονα το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί θα γίνει προσπάθεια διοργάνωσης  B2B συναντήσεων με Σέρβους επαγγελματίες. Τις συναντήσεις θα τις συντονίσει το Επιμελητήριο Λάρισας δια του μόνιμου εκπροσώπου του, που ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται στη Σερβία (Βελιγράδι).  Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το όνομα του συμμετέχοντα και τα στοιχεία της εταιρίας, ηλεκτρονικά στο info@larissa-chamber.gr μέχρι 28/4/2017 (αρμόδια η κα Τσολάκη).