Σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης συνεχίζει να καταγράφει το Fashion City Outlet στη Λάρισα, που φιλοξενεί πάνω από 100 εμπορικά σήματα.

Το εκπτωτικό κέντρο, που αντλεί πελατεία από όλη τη Θεσσαλία, κατέγραψε το 2021 διψήφια άνοδο πωλήσεων σε σχέση με το 2020, της τάξης του 35%, ξεπερνώντας ακόμη και τις πωλήσεις του 2019. Ειδικότερα, το τρίτο τρίμηνο (Ιούλιος-Σεπτέμβριος) του 2021, οι συνολικές πωλήσεις εμφανίζονται αυξημένες κατά 19% σε σύγκριση με το 2019, ενώ το δεύτερο εξάμηνο του 2021 οι συνολικές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 7% έναντι του 2019.

Επιπλέον, για κάθε μήνα κανονικής λειτουργίας, το 2021 σημειώθηκε μέση αύξηση πωλήσεων 8%, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. Την ίδια στιγμή, η πληρότητα του Fashion City Outlet διατηρείται σταθερή, ενώ η επισκεψιμότητά του επανέρχεται σταδιακά σε επίπεδα προ πανδημίας.

"Χρόνο με τον χρόνο, το Fashion City Outlet καταφέρνει και κερδίζει όλο και περισσότερο την προτίμηση των καταναλωτών, διατηρώντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των καταστηματαρχών και συνεργατών μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την έως τώρα πορεία μας στην Θεσσαλία, μία κομβική αγορά που εξυπηρετεί περισσότερους από 900.000 καταναλωτές στην ευρύτερη περιοχή, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε την παρουσία μας, στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής μας", δήλωσε ο Θωμάς Χαϊδάς, Διευθυντής Λειτουργίας του εμπορικού κέντρου. 

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από BnB Daily)