Βρες εδώ ηλεκτρική κουβέρτα για παιδιά, η οποία αποτελεί μία επιλογή για τους καταναλωτές που θέλουν να περάσουν στα ζεστά το χειμώνα. Θεωρείται οικονομική λύση, για αυτό και παρουσιάζει διαρκώς αυξημένες πωλήσεις, ενώ είναι ιδιαίτερα ασφαλής στη χρήση της.

Η Ηλεκτρική Κουβέρτα Ημίδιπλη 50W - Star 158 για έως 20% οικονομία αποτελεί μία ιδανική επιλογή για το χειμώνα. Σας χαρίζει έναν υπέροχο ζεστό ύπνο, 20% οικονομικότερα από κάθε άλλη ηλεκτρική κουβέρτα. Η μέγιστη κατανάλωση ρεύματος είναι 50W, δηλαδή όσο και η κατανάλωση μίας μικρής λυχνίας φωτισμού.

Επιπλέον, είναι 100% ασφαλής και αντιαλλεργική. Τοποθετείται ως υπόστρωμα κάθετα ή οριζόντια στο κρεβάτι και έχει γρήγορη προθέρμανση, τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας, αυτόματο έλεγχο επιπέδου θερμοκρασίας, αποσπώμενο χειριστήριο και πιστοποίηση CE.

Η αντιαλλεργική επίστρωση, απωθεί τα έντομα που αναπτύσσονται στα κρεβάτια. Τοποθετείται σαν υπόστρωμα ανάμεσα από το στρώμα και το κατωσέντονο και στερεώνεται χωρίς λάστιχα. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ημίδιπλο ή και διπλό στρώμα τοποθετημένη κάθετα. Η θερμοκρασία της φτάνει μέχρι 35ο C, δημιουργώντας ένα φυσικά ζεστό περιβάλλον, πολύ κοντά στην θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος.

Διαθέτει προστασία υπερθέρμανσης και τριπλή εσωτερική μόνωση για μέγιστη ασφάλεια και αποσπώμενα βύσματα για εύκολο καθάρισμα. Το μέγεθος της κουβέρτας είναι σχεδιασμένο με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσαρμόζεται άνετα σε οποιοδήποτε μέγεθος στρώματος ακόμα και σε διπλό. Έχει τρία επίπεδα θέρμανσης με εργονομικό χειριστήριο και φωτιζόμενη ένδειξη και διαστάσεις 150 x 80 εκ.