Ουδεμία σχέση με την Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας έχει ταμίας τράπεζας ο οποίος καταδικάστηκε για υπεξαίρεση σε υποκατάστημα αυτής στην Καρδίτσα. Πρόκειται για λάθος του συντάκτη του thessaliaeconomy.gr στον τίτλο, και ζητούμε συγνώμη για αυτό. Το περιστατικό είχε συμβεί σε υποκατάστημα της Eurobank στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ "ποινή φυλάκισης 7 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας σε 49χρονο, πρώην ταμία τραπεζικού υποκαταστήματος στην Καρδίτσα καθώς κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση και για πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση.

Ο κατηγορούμενος, ως κεντρικός ταμίας και έχοντας πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς, σχεδόν για μια δεκαετία και ειδικότερα την περίοδο 2008 – 2017 και σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να υπεξαίρεσε το συνολικό ποσό των 256.000 ευρώ. Η πολυετής δράση του αποκαλύφθηκε τυχαία όταν καταθέτρια απευθύνθηκε στην τράπεζα προκειμένου – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- προκειμένου να εκταμιεύσει χρήματα για τον γάμο του παιδιού της. Την ημέρα εκείνη ο κατηγορούμενος απουσίαζε, με την καταθέτρια να μένει εμβρόντητη όταν άλλος ταμίας της ανακοίνωσε πως ο λογαριασμός της… δεν είχε χρήματα..."

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr