Σειρά θετικών ειδήσεων έρχονται στο τέλος της χρονιάς από την θεσσαλική γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος. Η επιχείρηση θα επιβραβεύσει τους εργαζομένους της, σε όλες τις εταιρείες του ομίλου, με έναν ή δύο μισθούς πέραν των καθιερωμένων, ενώ θεσπίζει χρηματικές ενισχύσεις για τις οικογένειες με παιδιά οι οποίες κλιμακώνονται ανάλογα με των αριθμό των μελών κάθε οικογένειας..

Επιβράβευση δίδεται για πρώτη φορά και σε διακριθέντες κτηνοτρόφους γαλακτοπαραγωγούς της επιχείρησης με βάση ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια, ενώ 25 αριστούχοι εισακτέοι σε Λάρισα, Τρίκαλα και Ξάνθη θα λάβουν από 2.000 ευρώ έκαστος.

Το δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρει τα εξής:

"Η διοίκηση της ΟΛΥΜΠΟΣ, λίγες ημέρες πριν από την ολοκλήρωση μιας γόνιμης και δημιουργικής χρονιάς για την εταιρεία, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εργαζομένους της και να τους επιβραβεύσει για την καθοριστική τους συμβολή στην επίτευξη των ετήσιων στόχων της εταιρείας.

Το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους και η ποιότητα της δουλειάς τους αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία καθώς επιτυγχάνεται σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες τόσο για την αγορά όσο και για τον κλάδο.

Για το λόγο αυτό, η επιχείρηση θα χορηγήσει στους εργαζομένους της και φέτος πρόσθετη αμοιβή επιβράβευσης, έως και δύο μισθούς πέραν των καθιερωμένων.

Επιπλέον, η διοίκηση της εταιρείας συναισθανόμενη τις δραματικές διαστάσεις που τείνει να λάβει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στη χώρα μας, αποφάσισε να θεσμοθετήσει πρόγραμμα επιβράβευσης οικογενειών με παιδιά, αρχίζοντας από τους εργαζομένους στην εταιρεία ως ακολούθως:

Για οικογένειες με ένα παιδί το ποσό είναι 400 ευρώ

Για οικογένειες με δύο παιδιά το ποσό είναι 1.000 ευρώ

Για οικογένειες με τρία παιδιά το ποσό είναι 2.000 ευρώ

Για οικογένειες με τέσσερα παιδιά το ποσό ανέρχεται σε 4.000 ευρώ

Η επιχείρηση θα επιβραβεύσει και την αριστεία στην εκπαίδευση, στηρίζοντας αριστούχους επιτυχόντες σε σχολές θετικής κατεύθυνσης, βάσει του βαθμού εισαγωγής των. Πιο συγκεκριμένα, θα απομείνει χρηματικά έπαθλα ύψους 2.000 ευρώ έκαστο στις περιοχές Λάρισας, Τρικάλων και Ξάνθης.

Περήφανοι για τους κτηνοτρόφους μας

 Η διατροφική αξία των προϊόντων ΟΛΥΜΠΟΣ βασίζεται στην Ελληνική φύση και στους συνεργάτες μας που συλλέγουν καθημερινά τη βασική πρώτη ύλη. Είναι οι  δικοί μας προμηθευτές γάλακτος. Άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα, την ελληνική φύση και τον τόπο τους. Μαζί τους, χρόνια τώρα, μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ ως έμπρακτη αναγνώριση του μόχθου τους θα επιβραβεύσει φέτος 25 κτηνοτρόφους - γαλακτοπαραγωγούς με χρηματικά βραβεία που κυμαίνονται από 5.000 έως 10.000 ευρώ το καθένα.

Τα κριτήρια της επιλογής βασίζονται σε αμιγώς ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά.

Είμαστε υπερήφανοι για όλους τους συνεργάτες παραγωγούς μας. Τους ευχαριστούμε για όσα προσφέρουν και συνεχίζουμε μαζί τους.

 Χρόνια Πολλά σε όλους!"