Παραιτήθηκε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Γιώργος Ντενίσης από το αξίωμά του στο Διοικητικό συμβούλιο, στο πλαίσιο της συμφωνίας που είχε γίνει μετά τις τελευταίες εκλογές, μεταξύ του συνδυασμού του και αυτού του κ. Κώστα Ζυγογιάννη (επικρατέστερου διαδόχου του), για μοίρασμα της τετραετούς προβλεπόμενης θητείας, δυο + δυο χρόνια.

Ο κ. Ντενίσης ανακοίνωσε επίσημα την παραίτησή του σε συνέντευξη τύπου επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Υπέβαλα την παραίτησή μου από Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας τηρώντας τη συμφωνία μιας διετούς θητείας. Με την κίνηση αυτή συνεχίζουμε τη συνεργασία και διαφυλάσσουμε την ομαλή μετάβαση και λειτουργία του Επιμελητηρίου».

Αφού έκανε έναν μικρό απολογισμό έργου ο κ. Ντενίσης υπογράμμισε: «Από τη θέση μου ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με κάθε συνάδελφο επιχειρηματία που ήθελε να με συναντήσει και να μοιραστεί μαζί μου το πρόβλημά του, η πόρτα του γραφείου μου ήταν πάντα ανοιχτή και πιστέψτε με αυτό ήταν η μεγαλύτερη απολαβή μου. Το σημαντικότερο όμως όλων ήταν η συνεργασία με τους συναδέλφους μου στη Διοικητική Επιτροπή και στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι ομόφωνες. Οι διαφωνίες, οι εντάσεις, ο γόνιμος διάλογος αλλά και οι ιδέες απ όπου κι αν προέρχονται πρέπει να είναι καλοδεχούμενες. Είμαι βέβαιος ότι ο νέος Πρόεδρος που θα προκύψει από τις εκλογές που θα γίνουν στο Διοικητικό μας Συμβούλιο θα συνεχίσει το έργο μας και γιατί όχι θα καταφέρει πολύ περισσότερα. Εγώ φεύγοντας από τη θέση του Προέδρου, παραμένοντας όμως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας δηλώνω παρών και θα προσφέρω με ευχαρίστηση ότι μου ζητηθεί».

Φώτης Καραγιάννης Ελευθερία