Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στην οποία συμμετέχουν αρκετές θεσσαλικές επιχειρήσεις, ενισχύει το αριθμητικό της εκτόπισμα και υποδέχεται την εταιρεία Gr. Inox - ΑΦΟΙ Γκρέκη ΕΠΕ, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ανοξείδωτων κατασκευών και εξοπλισμού. Το νέο Μέλος της Κοινότητας είναι μια αξιόπιστη, σύγχρονη εταιρεία, η οποία τις τελευταίες δεκαετίες συμμετέχει σημαντικά στην ανάπτυξη τεχνολογιών και εξοπλισμού για τη βιομηχανία τροφίμων.

Η ιστορία της ξεκινά το 1974, όταν ο ιδρυτής της εταιρείας Αριστείδης Γκρέκης, ίδρυσε την εταιρεία «Σωληνομεταλική» με έδρα το Μοσχάτο Αττικής. Η εταιρεία Σωληνομεταλική, το 1980, με αφορμή την εφαρμογή του ανοξείδωτου χάλυβα στη βιομηχανία τροφίμων, εξειδικεύτηκε στην επεξεργασία και εφαρμογή του, και έγινε μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες που απέκτησε τεχνογνωσία στην κατασκευή ανοξείδωτων δεξαμενών και σωληνώσεων.

Λίγα χρόνια αργότερα, με την εμπλοκή των υιών του Αριστείδη Γκρέκη, Ηλία και Γιώργου, στην εταιρεία μετονομάστηκε σε «Gr. Inox - ΑΦΟΙ Γκρέκη ΕΠΕ». Αντικείμενο της εταιρείας αποτελούν οι μεταλλικές κατασκευές με εξειδίκευση τις ανοξείδωτες δεξαμενές παραγωγής κρασιού, επεξεργασίας ελαιολάδου ζύθου, γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς και την μελέτη βιομηχανικών λύσεων για τη βιομηχανία τροφίμων. Οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτείνονται σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων, της χημικής βιομηχανίας και της φαρμακοβιομηχανίας. Επιπλέον, αναλαμβάνει turn key projects κυρίως στον χώρο των ζυθοποιείων. Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στις ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο των αναψυκτικών και του εμφιαλωμένου νερού, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνολογίες και πρακτικές.

Η τεχνογνωσία του προσωπικού, οι επενδύσεις σε υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό παραγωγής και η διασφάλιση ποιότητας είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην κατηγορία του.