Προ της πανδημίας οι ετήσιες γενικές συνελεύσεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας είχαν τη δική τους γοητεία, σε συνδυασμό με τις αίθουσες των ειδυλλιακών ξενοδοχείων, κυρίως στη Γατζέα της Μαγνησίας.

Πέρυσι τα δεδομένα δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση, αλλά τα απαγορευτικά μέτρα ούτε φέτος δίνουν τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας, οπότε η ετήσια γενική συνέλευση του ΣΒΘΣΕ θα πραγματοποιηθεί πάλι διαδικτυακά.

Κρίμα, γιατί φέτος, όπως πληροφορείται το thessaliaeconomy.gr, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο αστέρας των κυβερνητικών μεταρρυθμίσεων, 38χρονος υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Είναι αυτός που πραγματικά αλλάζει το κράτος με τις καινοτομίες του, κόντρα στην πελατειακή αντίληψη των κομμάτων και τη «σκουριά» των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης είναι πολιτικός επιστήμονας και πληροφορικός. Είναι απόφοιτος του MIT (M.Sc. στην τεχνολογική πολιτική), του Harvard Kennedy School (M.A. στη δημόσια πολιτική) και του τμήματος πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Να τον ακούσουμε, έστω και από λάπτοπ …

Κ.Τ. thessaliaeconomy.gr