Για κάθε ελεύθερο επαγγελματία ή επιχειρηματία που ξεκινά τώρα τη δραστηριότητα του, εργάζεται από το σπίτι και επιδιώκει η καθημερινότητά του να χαρακτηρίζεται από ανεξαρτησία και ευελιξία, η απόκτηση ενός εικονικού γραφείου αποτελεί ιδανική επιλογή.

Όμως, τί ακριβώς προσφέρει ένα εικονικό γραφείο;

Tα εικονικά γραφεία παρέχουν επαγγελματική διεύθυνση στην τοποθεσία που επιθυμείτε και παροχή φυσικής φορολογικής έδρας, ατομική ταχυδρομική θυρίδα, υπηρεσίες διαχείρισης αλληλογραφίας και τηλεφωνικού κέντρου.

Πρόκειται για την εξέλιξη της φιλοσοφίας του ευέλικτου χώρου εργασίας, όπως αυτή ξεκίνησε να εδραιώνεται τις τελευταίες δεκαετίες. Τα εικονικά γραφεία αποτελούν το συνδυασμό πολλαπλών υπηρεσιών γραφείου που επιτρέπουν στους επαγγελματίες να λειτουργούν και να δραστηριοποιούνται χωρίς τη φυσική τους παρουσία, σε προσιτές τιμές.

Η απόκτηση virtual office και φορολογικής έδρας προσφέρει επιπλέον κύρος, εύκολη πρόσβαση και αυξημένη ευελιξία σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου, οι οποίες είτε χρειάζονται μια καταχωρημένη διεύθυνση έδρας είτε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης. 

Επιλέγοντας ένα εικονικό γραφείο, κερδίζετε περισσότερο χρόνο στην καθημερινότητά σας καθώς εργάζεστε πιο παραγωγικά και εστιάζετε ευκολότερα εκεί που χρειάζεται, χωρίς τους περισπασμούς ενός γραφείου. Καθώς εργάζεστε από το σπίτι ή από οποιοδήποτε σημείο εσείς επιθυμείτε, δεν χάνετε χρόνο σε άσκοπες και κοστοβόρες μετακινήσεις από το σπίτι στη δουλειά και το αντίστροφο.

Επιπλέον, η ενοικίαση ενός εικονικού γραφείου απελευθερώνει την επιχείρηση απ’ όλα τα επιπλέον κόστη συντήρησης, τα πάγια έξοδα και τα αναλώσιμα ενός φυσικού επαγγελματικού χώρου, έχοντας ως αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση πόρων.

Ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες επαγγελματικές ανάγκες των ατόμων που αναζητούν ένα εικονικό γραφείο και φορολογική έδρα, το Πάρκο Καινοτομίας JOIST προσφέρει πλάνα που περιλαμβάνουν πολλά επιπλέον προνόμια, όπως λογιστική υποστήριξη, ανάπτυξη εταιρικής ταυτότητας, πρόσβαση σε υβριδικούς χώρους εργασίας και ειδικές εκπτώσεις στις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις του. 

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST βρίσκεται εντός του αστικού ιστού της Λάρισας, στην καρδιά της Θεσσαλίας, σε ένα χώρο 1.800 τ.μ.. Στεγάζει ένα δυναμικό phygital οικοσύστημα που ενισχύει την καινοτομία και τη μεταφορά γνώσης στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης και του design. Το JOIST δημιουργεί νέους τρόπους για την υιοθέτηση της καινοτομίας από άτομα και επιχειρήσεις, αναπτύσσει δίκτυα συνεργασίας και προσφέρει εργασιακές πρακτικές χωρίς αποκλεισμούς μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και χώρων.

Ένα εικονικό γραφείο στο JOIST, σας εξασφαλίζει επαγγελματική διεύθυνση στο μεγαλύτερο Πάρκο Καινοτομίας σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και γίνεται το δικό σας σημείο αναφοράς. Διευκολύνει τη δικτύωση σας με τα υπόλοιπα μέλη του οικοσυστήματός του και επιταχύνει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Σας βοηθά να φαίνεστε πιο συγκροτημένοι και ανταγωνιστικοί και να προσελκύετε αξιόπιστους συνεργάτες και περισσότερους πελάτες.

Κάνοντας τη σωστή επιλογή ενός εικονικού γραφείου και φορολογικής έδρας στην κατάλληλη τοποθεσία, χτίζετε ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό και την αγορά και κάνετε το επόμενο βήμα στην πορεία εξέλιξης της επιχείρησής σας. Μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πλάνα εικονικών γραφείων και φορολογικής έδρας που προσφέρει το JOIST και βρείτε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.