Η πρωτοβουλία, ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, είχε ισχυρή παρουσία στην Food Εxpo 2022, αφού συμμετείχαν συνολικά 28 μέλη της, τόσο στο κοινό περίπτερο της Κοινότητας, που προκάλεσε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, όσο και σε ξεχωριστά περίπτερα, στα Halls 1, 2 και 3 της Έκθεσης.

Ειδικότερα, στη μεγαλύτερη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη, συμμετείχαν 16 μέλη στο ειδικά διαμορφωμένο στα χρώματα της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ κοινό περίπτερο και συγκεκριμένα οι: Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βιολάντα, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Θυμέλης, Μύλοι Δάκου, Forlabels, Flexia, Elikon Graphic Arts, Organic 3S και EUROCERT.

Επιπλέον, σε ξεχωριστά περίπτερα είχαν παρουσία οι εταιρείες-μέλη: Νιτσιάκος, ΑΓΑΝ, ΗΛΙΟΣ, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, Βιολάντα, Μανδρέκας, Χρυσά Αυγά, Tottis Pack, Κρόκος Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Τρικαλινός, ΓΕΩΔΗ, Φάρμα Κουκάκη, Ιωνική Σφολιάτα.

Τα μέλη της πρωτοβουλίας, ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένα, τόσο από τις συναντήσεις με στελέχη της διεθνούς αγοράς, όπου συζητήθηκαν και προοπτικές συνεργειών μεταξύ των μελών, όσο και από τους επισκέπτες της εσωτερικής αγοράς.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι, με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας στην Ουκρανία, η πρωτοβουλία, ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, συντόνισε τη συγκέντρωση όλων των προϊόντων από τα περίπτερα των μελών της στο κλείσιμο της Έκθεσης και τα παρέδωσε στο φορτηγό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

thessaliaeconomy.gr