Στα πλαίσια της Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων, ο θεσσαλικός όμιλος Βιοκαρπέτ - Exalco πραγματοποίησε τεστ ανίχνευσης Κορονοϊού COVID-19 σε όλο το προσωπικό.

Έτσι το πρωί της Κυριακής 23/8/2020, μια ημέρα πριν την επίσημη επιστροφή από την καλοκαιρινή άδεια, οι εργαζόμενοι της εταιρίας υποβλήθηκαν σε τεστ σε συνεργασία με ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Λαρισινή εταιρεία με ανακοίνωσή της, ελήφθησαν 320 δείγματα, τα οποία όλα βγήκαν αρνητικά και η σημερινή επιστροφή των εργαζομένων στην εργασία έγινε νιώθοντας ασφαλείς και δυνατοί!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από την αρχή της πανδημίας ο Όμιλος Βιοκαρπέτ - Exalco έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα και συνεχίζει να λαμβάνει.

Πραγματοποιούνται απολυμάνσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους χώρους των εργοστασίων και των γραφείων, ενώ έχουν διανεμηθεί απολυμαντικά, ειδικές μάσκες και γάντια σε όλο το προσωπικό.

Το έτος 2020-21 είναι μια χρονιά αφιερωμένη στους εργαζόμενους του Ομίλου και δίνεται μεγάλη σημασία στο εργατικό προσωπικό σε ότι αφορά την υγεία και την ασφάλειά τους, καταλήγει ο Όμιλος Βιοκαρπέτ - Exalco στην ανακοίνωσή του.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr