Νέο διοικητικό συμβούλιο ανακοίνωσε την Τρίτη το Public Group, με σκοπό να επιταχύνει το αναπτυξιακό πλάνο του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά την ολοκλήρωση της θητείας του Piet Coelewij, τη θέση του (μη εκτελεστικού) προέδρου του Δ.Σ. αναλαμβάνει ο Γιάννης Καραγιάννης, που διατηρεί παράλληλα και τον ρόλο του ως εκτελεστικού προέδρου του ομίλου Olympia. 

Ο Καραγιάννης, γιος φαρμακοποιού από τα Τρίκαλα, είναι από τα παλαιότερα στελέχη του ομίλου και στενός συνεργάτης του Πάνου Γερμανού στη επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία που γνώρισε ο ελληνικός όμιλος σε πολλά επίπεδα.

Επιπλέον, το Δ.Σ. εμπλουτίζεται με νέα ανεξάρτητα, μη εκτελεστικά μέλη με σημαντική εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πρόκειται για τους Patricia Walker και Σοφοκλή Γιαννακού που θα συνεισφέρουν στον στρατηγικό σχεδιασμό και στις νέες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η διοικητική ομάδα της εταιρείας, με στόχο να δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τους ανθρώπους της, να παρουσιάζει διαρκώς καινοτομίες στην αγορά και να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία αγορών στους πελάτες της.

Επίσης, το Δ.Σ. του Public Group υποδέχεται ως σύμβουλο τον Jeremy Fennell, που θα συμβάλει στην εξέλιξη της omnichannel (πολυκαναλικής) στρατηγικής του.

Κώστας Τόλης thessaliaeconomy.gr