Το αρτοποιείο Jørgen Jespersen με πολλά χρόνια εμπειρίας στο ψωμί και πάνω από 500 συνταγές ανέπτυξε τις πολύ ιδιαίτερες συνταγές για μπουκάλια Malund. 

Το κάθε μπουκάλι περιέχει ακριβώς ότι χρειάζεται η κάθε συνταγή. 

Οι πελάτες αδειάζουν το περιεχόμενο της φιάλης σε ένα μπολ και ακολουθούν τις οδηγίες για τη ζύμη. 

Μέσα στα μπουκάλια υπάρχουν υλικά για ψωμί και για μπάρες δημητριακών. 

Τα υλικά, που χρησιμοποιούνται είναι βιολογικά, σε συνεργασία με 50 γεωργικές εκμεταλλεύσεις στη Δανία.

Είναι θέμα χρόνου να το δούμε και στην Ελλάδα.

Χ.Ψ.