Συνεχίζοντας τον δημοφιλή κύκλο των πανελλαδικών ενημερωτικών συνεδρίων το InsuranceForum.gr και η Insurance Innovation επισκέπτονται για τρίτη χρονιά την πόλη του Βόλου με τη διοργάνωση του 32ου Ασφαλιστικού Συνεδρίου. Το νέο ασφαλιστικό συνέδριο με τίτλο «Τα Νέα Δεδομένα στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση» θα διεξαχθεί με τη συνδιοργάνωση του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Ν. Μαγνησίας (ΣΥ.Δ.Α.Μ.) την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 17.00 - 20.30 στο Domotel Xenia Volos.

Το 32ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr και του ΣΥ.Δ.Α.Μ. θα τελεστεί υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και αποσκοπεί στην ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της περιοχής για τις σημαντικότερες προκλήσεις που παρουσιάζονται στην ασφαλιστική βιομηχανία σε ένα θεσμικά και τεχνολογικά αλλαγμένο περιβάλλον. Επί τάπητος θα τεθούν τα ζητήματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και την προοπτική τους στην καθιερωμένη συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στο Βόλο.

Οι εργασίες του συνεδρίου απευθύνονται σε όλα τα στελέχη εταιρειών και τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές του Νομού Μαγνησίας. Το νέο Ασφαλιστικό Συνέδριο στοχεύει, αφενός στην εις βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για το νέο περιβάλλον του κλάδου σε συνδυασμό με ελεύθερη δημόσια ανταλλαγή απόψεων και αφετέρου στην εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Έμπειρα στελέχη του κλάδου, αλλά και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων θα παρευρεθούν στο συνέδριο και θα συζητήσουν με τους παρευρισκόμενους όλες τις σχετικές εξελίξεις με το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Στην κεντρική θεματολογία του συνεδρίου θα ξεχωρίσουν οι σημαντικότερες αλλαγές που έχουν επέλθει με την εφαρμογή του Ν.4583/2018 που προσάρμοσε την πολυσυζητημένη Οδηγία IDD στο Ελληνικό Δίκαιο. Παράλληλα, θα συζητηθούν η επιρροή του κανονισμού GDPR στην καθημερινή λειτουργία ενός ασφαλιστικού γραφείου αλλά και οι ασφαλιστικοί κλάδοι που θα αναπτυχθούν την επόμενη 10ετία κατά τη γενικότερη ψηφιοποίηση του επαγγέλματος.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει και ένα ενδιαφέρον στρογγυλό τραπέζι συζήτησης στο οποίο θα συμμετέχουν άνθρωποι της αγοράς, διαμεσολαβητές αλλά και εκπρόσωποι των εταιρειών.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται αδιαλείπτως από το 2012 σε πλήθος πόλεων της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα. 

Το Συνέδριο συντονίζει ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation.

Χορηγοί Συνεδρίου: AIG, ARAG, ERGO HELLAS, DAS HELLAS, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, AEGEAN INSURANCE, ASSET MANAGEMENT BROKERAGE, EXPERTO CREDE.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των:

Επιμελητήριο Μαγνησίας

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.)

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites: Asfalisinet.grinsuranceworld.grinsurance-eea.grunderwriter.gr

Κλαδικά περιοδικά: insuranceworld

Οικονομικά sites: euro2day.grmarketnews.grreporter.grepixeiro.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ – taxydromos.gr – ASTRA TV – akrorama – myvolos.net – thessaliaeconomy.gr – thessalikipress.gr

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Insurance Innovation, email: info@insuranceinnovation.gr, τηλ: 2312201003 (υπεύθυνος  κ. Αριστείδης Βασιλειάδης).