Το E-table, η πρώτη και δημοφιλέστερη ολοκληρωμένη πλατφόρμα για δωρεάν ηλεκτρονικές κρατήσεις σε εστιατόρια σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει την ολοκλήρωση νέου γύρου χρηματοδότησης Seed B, ύψους €1.000.000, από το επενδυτικό ταμείο Venture Friends αλλά και «επιχειρηματικούς αγγέλους» (angel investors).

Από το 2014 που ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το e-table.gr έχει εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους €2.500.000 από Έλληνες και ξένους επενδυτές, γεγονός που αφενός πιστοποιεί την ηγετική του θέση στον χώρο των online υπηρεσιών μαζικής εστίασης και αφετέρου εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση της σταθερά ανοδικής του πορείας.

Τα σχέδια της εταιρίας για την αξιοποίηση της νέας χρηματοδότησης περιλαμβάνουν:

-Ανάπτυξη της επόμενης γενιάς της πλατφόρμας και των mobile apps

-Διεύρυνση της ομάδας του e-table

-Περαιτέρω ανάπτυξη στην αγορά της Κύπρου

-Εκσυγχρονισμό του ask4food.gr και προσθήκη νέων δυνατοτήτων

Το E-table αριθμεί σήμερα περίπου 1500 συμβεβλημένα εστιατόρια στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και 65 εστιατόρια στην Κύπρο σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα με στόχο τα 250 μέχρι τέλους του έτους. Έχει εξυπηρετήσει πάνω από 300.000 πελάτες μέσω των ιστοσελίδων του και των αντίστοιχων εφαρμογών για iPhone και Android κινητά, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν νέα εστιατόρια και να πραγματοποιούν την κράτησή τους οποιαδήποτε μέρα, όλο το 24ωρο, με άμεση επιβεβαίωση της κράτησης χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία, εξασφαλίζοντας παράλληλα αποκλειστικά προνόμια και προσφορές.

Η αναζήτηση εστιατορίου γίνεται βάσει περιοχής, είδους κουζίνας, ύφους εστιατορίου και κόστους, ενώ παράλληλα παρέχεται για κάθε εστιατόριο εκτενές περιγραφικό προφίλ με αξιολογήσεις από άλλους χρήστες, φωτογραφικό υλικό, μενού, videos και εικονική περιήγηση 360 μοιρών, μετατρέποντας την αναζήτηση εστιατορίου και την online κράτηση σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανακάλυψης νέων γευστικών προορισμών.

Εμπλουτίζοντας διαρκώς το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του, το e-table εξακολουθεί να προσθέτει νέα συνεργαζόμενα εστιατόρια και επιπλέον δυνατότητες, όπως το Σύστημα Αξιολόγησης κριτικών, το οποίο διασφαλίζει σημαντικά την εγκυρότητα των κριτικών για κάθε εστιατόριο, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να επισημαίνουν ως «χρήσιμες» εκείνες με τις οποίες συμφωνούν και να «ακολουθούν» τους χρήστες που εμπιστεύονται. Με τον τρόπο αυτό, οι κριτικές που έχουν τη μεγαλύτερη αποδοχή αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα και αναδεικνύονται περισσότερο.