Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε. θα μετέχει στην έκθεση Posidonia 2017 Sea Tourism Forum, με δικό του περίπτερο, μέσω του οποίου στοχεύει στην προβολή του λιμένα του Bόλου και συνολικά στην προβολή της περιοχής της Μαγνησίας ως πόλου έλξης τουριστών κρουαζιέρας καθώς και τουριστών που χρησιμοποιούν σκάφη αναψυχής (yachts) ιδιωτικά ή επαγγελματικά.

Είναι η πρώτη φορά που η Ο.Λ.Β. Α.Ε. μετέχει με αυτοτελή παρουσία στη συγκεκριμένη έκθεση, η οποία θα διεξαχθεί στον ειδικό χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στις 23 και 24 Μαΐου 2017.

Η παρουσία του Οργανισμού στην έκθεση πλαισιώνεται από video παρουσίασης της περιοχής και των εγκαταστάσεων του Λιμένος που θα προβάλλονται σε μεγάλες οθόνες, διαδραστική εφαρμογή παρουσίασης που θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες στην οθόνη αφής του infokiosk, καθώς και επιχειρηματικά δώρα ψηφιακής τεχνολογίας που θα προσφερθούν στους επισκέπτες με ενσωματωμένο πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Επίσης με την ευκαιρία της Posidonia 2017 Sea Tourism Forum εγκαινιάζεται η νέα Ιστοσελίδα του ΟΛΒ στη διεύθυνση http://www.port-volos.gr με εξαιρετικά πλούσιο περιεχόμενο και εφαρμογές.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στο περίπτερο θα διανέμεται και έντυπο υλικό που μας διατέθηκε από το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου.