Σε συνεργασία για διανομή στην Ελληνική αγορά, προχωρούν η Β.Σ. Καρούλιας Α.Ε. και η ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε. και ΔΟΥΜΠΙΑ Α.Ε. για τα προϊόντα των αναψυκτικών και χυμών της Οικογένειας ΚΛΙΑΦΑ και του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού ΔΟΥΜΠΙΑ.

H εταιρεία ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε. από το 1926 έως και σήμερα, συνδυάζει την ποιότητα και τη γεύση σε όλα της τα προϊόντα. Ξεκίνησε σαν μια οικογενειακή επιχείρηση και καθώς αναπτύσσεται, συνεχίζει να διατηρεί τις αξίες της και να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη οικογένεια, με όλους τους ανθρώπους που συνεργάζεται καθημερινά. Με βασική προτεραιότητα την προσφορά ποιοτικών, γευστικών και ασφαλών προϊόντων προς τους καταναλωτές η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑΣ επένδυσε στον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, έτσι ώστε να προσφέρει τα πρώτα και μόνα αναψυκτικά στην Ελλάδα ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ.

Το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ , πηγάζει από την ομώνυμη πηγή, μια από τις τρείς πηγές φυσικού ανθρακούχου μεταλλικού νερού στην Ελλάδα, όπως η φύση το παρέχει απλόχερα εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Η πηγή Δουμπιά, βρίσκεται σε υψόμετρο 400 μέτρων, περιτριγυρισμένη από καταπράσινο τοπίο, μέσα σε προστατευόμενη περιοχή Natura. Αυτά είναι που προσδίδουν στο ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ την αυθεντική, καθαρή και δροσερή του γεύση όπως η φύση μας το χαρίζει απλόχερα.

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Α.Ε. ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων, αλκοολούχων ποτών και μπίρας στην Ελλάδα, διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Ως εκ τούτου, στοχεύει στην ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της με μοναδικές, ποιοτικές μάρκες αναψυκτικών και νερού, που έχουν δυνατότητες εξέλιξης στην αγορά.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Β.Σ. Καρούλιας κ. Χρήστος Αργυρού, δηλώνει «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε το 2024 με μια δυνατή συνεργασία, με μια από τις πλέον υποσχόμενες

εταιρίες αναψυκτικών, χυμών και φυσικού μεταλλικού νερού. Αξιολογούμε πως τα προϊόντα τους είναι πολύ ποιοτικά και έχουν μεγάλες προοπτικές στην Ελληνική αγορά. Ανυπομονούμε για την νέα αυτή συνεργασία και ευχόμαστε πρόοδο και ανάπτυξη.»

Ο Γενικός Διευθυντής των εταιρειών ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε. και ΔΟΥΜΠΙΑ Α.Ε., κ. Θανάσης Κολοβός, δηλώνει « Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία με την Β.Σ. Καρούλιας, μια από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, θα προσφέρει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης στην Ελληνική αγορά. Πιστεύουμε ότι οι σχέσεις που χτίζονται σε γερές βάσεις, αποφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα και είμαστε ευτυχείς για την έναρξη της συνεργασίας με την Β.Σ. Καρούλιας, από την νέα χρονιά.»