Αναδείχτηκε ανάδοχος (σ.σ. δεν αναφέρεται όνομα) και προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης έργου για τον εκσυγχρονισμό έξι υφιστάμενων αρδευτικών αντλιοστασίων σε περιοχές του ΤΟΕΒ Δαμασίου.

Όπως σημειώνει σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, "το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 239.989 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020. Περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρικών πινάκων – INVERTER, ρυθμιστή στροφών και συστημάτων ασφάλειας σε  έξι αντλιοστάσια, για εξοικονόμηση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας.

«Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιούμε ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης στη χώρα, με πρωτοποριακά έργα εξοικονόμησης ενέργειας και ορθής διαχείρισης του νερού. Μετά την ανάδειξη αναδόχου, βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην υπογραφή της σύμβασης για τον εκσυγχρονισμό έξι υφιστάμενων αρδευτικών αντλιοστασίων στο Δαμάσι. Στηρίζουμε τους ανθρώπους της παραγωγής και του μόχθου. Ενώνουμε δυνάμεις και φτάνουμε σε αποτέλεσμα δημιουργίας με έργα που αφήνουν πίσω τους μέλλον», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός".

Λ.Ε thessaliaeconomy.gr