Την καταβολή μπόνους στους εργαζομένους για τις καλές επιδόσεις της περασμένης χρονιάς, ανακοίνωσε η θεσσαλική βιομηχανία διέλασης αλουμινίου COSMOS Aluminium, σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2022.

Ο πρόεδρος της Λαρισινής εταιρείας Ξενοφών Καντώνιας, μιλώντας στο προσωπικό ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το 2021 ήταν μια χρονιά ορόσημο για την εταιρία με εξαιρετικές επιδόσεις και αυτό μας δίνει δύναμη για την συνέχιση του αγώνα μας. Σε μια χρονική συγκυρία με ακραίους περισπασμούς και ευαίσθητες ισορροπίες η προσπάθεια των εργαζομένων ήταν αξιοπρόσεκτη και κατέταξε την COSMOS στις εταιρίες με τις μεγαλύτερες κερδοφορίες στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στον κλάδο της".

Το συνολικό ποσό επιβράβευσης που θα μοιραστεί στους εργαζόμενους, μαζί με το μπόνους εμβολιασμμού που δόθηκε το καλοκαίρι, ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο ευρώ.

Επίσης, ο κ. Καντώνιας ανακοίνωσε την μισθολογική πολιτική του τρέχοντος έτους της εταιρείας η οποία περιλαμβάνει αυξήσεις σε ποσοστό άνω του 10% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Ζ.Η. thessaliaeconomy.gr