Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Βιομηχανία 2020: Αλλαγές και εξελίξεις στη λειτουργία των επιχειρήσεων», πραγματοποιούν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τον ΣΕΒ, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia στον Βόλο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18.30 με χαιρετισμούς της Ελένης Κολιοπούλου, πρόεδρο του ΣΒΘΣΕ και του Κωνσταντίνου Μπίτσιου, αντιπρόεδρο του ΣΕΒ. Θα ακολουθήσουν ομιλίες για τις προκλήσεις και προοπτικές των παραγωγικών οικοσυστημάτων της περιφέρειας μετά την κρίση με εισηγητή τον Άγγελο Τσακανίκα, επίκουρο καθηγητή ΕΜΠ και επιστημονικό σύμβουλο στο Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

Ο Μιχάλης Μητσόπουλος διευθυντής Τομέα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών του ΣΕΒ θα μιλήσει για τις εξελίξεις και αλλαγές στο επιχειρηματικό περιβάλλον, η Φαίη Μακαντάση, Research Analyst, διαΝΕΟσις για τα επενδυτικά αντικίνητρα από την πολυνομία και την απονομή της Δικαιοσύνης και ο Χρήστος Ιωάννου Διευθυντής Απασχόλησης & Αγοράς Εργασίας του ΣΕΒ για τις αλλαγές και προκλήσεις στα εργασιακά.

magnesianews.gr