Σε αλλάγή της επωνυμίας της προχωρεί η θεσσαλική εταιρεία «Μύλοι Λούλη», προκειμένου στο νέο όνομα να αποτυπώνεται καλύτερα η ευρεία ποικιλία προϊόντων που παράγει πλέον και δεν περιορίζονται στα άλευρα.
Η νέα επωνυμία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το απόγευμα ο επικεφαλής της εταιρείας κ. Νίκος Λούλης, είναι «Loulis Food Ingredients».
Το όνομα «Μύλοι Λούλη» παραμένει ως σήμα για τα επαγγελματικά προϊόντα αλεύρου.
Το σήμα «Μύλοι Αγίου Γεωργίου» αφορά τα προϊόντα αλεύρου που προορίζονται για τους καταναλωτές λιανικής, το «Kenfood» για τις πρώτες ύλες και τα μείγματα στον χώρο του HORECA, το «Easy Bake» για τα μείγματα στους καταναλωτές και το «Kaizen» για τα premium μείγματα προς τους αρτοποιούς.
thessaliaeconomy.gr