Προτάσεις και λύσεις για τους επιχειρηματίες της Θεσσαλίας παρουσιάστηκαν την Πέμπτη, σε ξενοδοχείο της Λάρισας, κατά την επιχειρηματική ημερίδα της Eurobank η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το επιμελητήριο Λάρισας.  Θέμα της ημερίδας: Business Banking ολοκληρωμένες λύσεις για την στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Στην εκδήλωση αναλύθηκαν όλες οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, καθώς και όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία της Eurobank που μπορούνε να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις του ν. Λάρισας.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην χαμένη δεκαετία 2007 – 2017 της ελληνικής κρίσης, ενώ στην συνέχεια επισημάνθηκαν τα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Σημαντική αναφορά έγινε στην επιστροφή των καταθέσεων σε σχέση με τον Ιούνιο του 2015, στο τραπεζικό σύστημα καθώς και στην μικρή και σταδιακή μείωση της ανεργίας από 27,9 % σε 20,1 % (-7,5%).

Επίσης αναλύθηκε η ρευστότητα και χρηματοδοτήσεις, η ανάπτυξη και η εξωστρέφεια καθώς και οι λύσεις που προσφέρει η τράπεζα και οι καινοτόμες υπηρεσίες για επιχειρήσεις ενώ στο τέλος της ημερίδας έγιναν ερωτήσεις και συζήτηση ανάμεσα στο κοινό τους ομιλητές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος στελεχών της τράπεζας με επικεφαλής τον Ιάκωβο Γιαννακλή, Γεν. Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής της Eurobank.