Νέα εποχή για το δίκτυο της Eurobank με σημαντικές αλλαγές και στη Θεσσαλία, όπου συναντάμε πλέον τέσσερις περιφερειακούς διευθυντές αντί για έναν όπως προέβλεπε χρόνια τώρα το οργανόγραμμα της τράπεζας.

Συνολικά η τράπεζα έχει πλέον 93 περιφερειακούς ή «υπερδιευθυντές», αντί για 24 που είχε μέχρι πρόσφατα, οι οποίοι διευθύνουν από πέντε καταστήματα ο καθένας και όχι είκοσι όπως συνέβαινε.

Στο νομό Λάρισας έχουν οριστεί δύο περιφερειακοί. Ο Βασίλης Μαντάς που ανέλαβε τα καταστήματα του κέντρου και ο Γιάννης Τσιανογιάννης που πήρε υπό την εποπτεία του τα περιφερειακά του νομού Λάρισας.

Στο Βόλο συναντάμε έναν υπερδιευθυντή, τον προερχόμενο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Βαγγέλη Σταμούλη οποίος είναι υπεύθυνος για όλα τα καταστήματα της Eurobank που υπάρχουν στο νομό. Ο μέχρι τώρα διευθυντής του κεντρικού καταστήματος στο Βόλο Βασίλης Κυριακόπουλος έχει νέο τομέα ευθύνης, ως υπερδιευθυντής, την Φθιώτιδα και το Καρπενήσι.

Η Δυτική Θεσσαλία ενοποιείται σε έναν ενιαίο τομέα που περιλαμβάνει τους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας, τον οποίο αναλαμβάνει η κυρία Κωνσταντίνα Καμινιώτου, προερχόμενη από το Τ.Τ., μέχρι τώρα διευθύντρια στο κεντρικό κατάστημα της Καρδίτσας.

Η έδρα της συγκεκριμένης περιφερειακής διεύθυνσης θα βρίσκεται στα Τρίκαλα.

Η βασική επιδίωξη της Eurobank είναι να εστιάσει στους prime πελάτες καταθετικούς και δανειακούς και τους πελάτες που κάνουν απλές συναλλαγές να τους οδηγήσει στα εναλλακτικά δίκτυα.

Αυτά για το retail, καθώς στο Business Center της τράπεζας για επιχειρήσεις – πελάτες άνω των 5 εκ. ευρώ, το οποίο εδρεύει στη Λάρισα, περιφερειακός διευθυντής για την κεντρική Ελλάδα παραμένει ο Κώστας Ψαρογιώργος. 

Χ.Ψ.