Διευρύνονται οι ψηφικές παροχές της Τράπεζας Θεσσαλίας προς το κοινό της.

Πρόκειται για τις παρακάτω ηλεκτρονικές εφαρμογές:

Υπηρεσία Συστηθήκατε (e-KYC)

Προσφέρει:

Μια ψηφιακή εναλλακτική στην προσκόμιση εγγράφων στην Τράπεζα.

Η αποστολή των στοιχείων σας στην Τράπεζα προϋποθέτει κάθε φορά τη ρητή και ειδική συγκατάθεση σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να έχετε πρόσβαση και να κάνετε χρήση αυτής της υπηρεσίας είναι να είστε χρήστης υπηρεσιών internet banking της Τράπεζας.

Υπηρεσία Έκδοσης Υπεύθυνης Δήλωσης και Εξουσιοδότησης μέσω της σελίδας Gov.gr με τη χρήση των κωδικών του e-banking της Τράπεζας

Για να εκδοθούν τα παρακάτω έγγραφα θα πρέπει να ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία:

α) ταυτοποίηση του πολίτη μέσω της επιλογής «Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας».

β) Εισάγετε το user name & password (που ήδη έχετε από το e-banking της Τράπεζας) καθώς και τον κωδικό extra PIN που θα λάβετε μέσω sms.

γ) θα ενημερωθείτε για τη μεταφορά των στοιχείων σας στο gov.gr. Τα στοιχεία που θα διαβιβαστούν είναι: ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ και extraPIN κινητό.

δ) Η διαδικασία της ταυτοποίησης έχει ολοκληρωθεί και την είσοδο σας στο gov.gr  και μπορείτε να εκδώσετε τα έγγραφα σας.

Υπηρεσία Μεταφοράς Κεφαλαίων σε πραγματικό χρόνο (άμεσες πληρωμές – Instant Payments)

Με τη νέα Υπηρεσία μέσα σε 10’’ ο πελάτης μπορεί να μεταφέρει χρήματα (έως 12.500 € φυσικό πρόσωπο και έως 50.000 € νομικά πρόσωπα) σε όλες τις Ελληνικές τράπεζες που συμμετέχουν στην υπηρεσία (Eurobank, ETE, Alpha Bank, Πειραιώς, Optima Bank, Attica Bank, Viva Bank, Παγκρήτια και Συνεταιριστική Ηπείρου) καθώς και σε τράπεζες που βρίσκονται εντός SEPA (Ενιαίου Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου). 

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τα κάτωθι κανάλια:

από τα γκισέ των Καταστημάτων

από το e-banking. Συγκεκριμένα στην εικόνα του  e – banking από την επιλογή συναλλαγές, κάτω από τη χρέωση των εξόδων υπάρχει μια σήμανση «Άμεση αποστολή». Εάν τσεκαριστεί η σήμανση  η μεταφορά θα γίνει άμεσα, με διαθέσιμο το ποσό στον λογαριασμό της τράπεζας του παραλήπτη.