Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης και  συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, εντάχθηκε την Τετάρτη 26-06-2024, στην Υπηρεσία IRIS Payment.

Με την νέα Υπηρεσία μεταφοράς κεφαλαίων οι πελάτες της Τράπεζας  μπορούν να στέλνουν ΑΜΕΣΑ χρήματα (έως 500€ ημερησίως) εντελώς δωρεάν, χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη ή το ΑΦΜ της επιχείρησης. Ο παραλήπτης έχει τη δυνατότητα να λάβει τα χρήματα ακόμα και αν δεν είναι πελάτης της τράπεζας, αρκεί να είναι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία IRIS. Η υπηρεσία απευθύνεται μόνο σε φυσικά πρόσωπα.

Χαρακτηριστικά Υπηρεσίας:

  • Πραγματοποίηση μεταφορών χρημάτων για προσωπική χρήση μόνο με τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη.
  • Πραγματοποίηση πληρωμών προς Επαγγελματίες μόνο με τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου ή το Α.Φ.Μ. ή το IRIS payments QR του Επαγγελματία.
  • Μεταφορά και διαθεσιμότητα των χρημάτων σε λίγα δευτερόλεπτα.
  • Υπηρεσία, διαθέσιμη 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.
  • Στέλνετε δωρεάν έως 500 € ημερησίως σε μία ή περισσότερες συναλλαγές και λαμβάνετε χρήματα έως 500 € ανά συναλλαγή για απεριόριστες συναλλαγές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την ενεργοποίηση και χρήση της Υπηρεσίας, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα του Δικτύου της Τράπεζάς μας.