Με τρεις πτήσεις τσάρτερ της TRANSAVIA FRANCΕ από το Παρίσι, δυναμικότητας 180 επιβατών έκαστη, ανοίγει αύριο Σάββατο η αυλαία της φετινής σεζόν στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Οι πρώτοι ξένοι τουρίστες της νέας σεζόν, 540 συνολικά, είναι οι Γάλλοι, οι οποίοι πρόκειται να επισκεφτούν το κλαμπ Μεντιτερανέ στην Εύβοια για τις διακοπές τους, ανοίγοντας παραδοσιακά τον κύκλο των απευθείας πτήσεων από το εξωτερικό, που θα διαρκέσουν έως τις αρχές Οκτωβρίου. 

Σύμφωνα με το αναλυτικό πλάνο της φετινής σεζόν, εξάλλου, κάθε Δευτέρα, από 16 Ιουλίου μέχρι 1η Οκτωβρίου, θα υπάρχει πτήση από το Τελ Αβίβ με την TOUS AIRWAYS, στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Κάθε Τετάρτη, από 9 Μαΐου μέχρι 10 Οκτωβρίου, θα υπάρχει πτήση από Βρυξέλλες με την TUI BRUSSELS και επίσης κάθε Τετάρτη από 27 Ιουνίου μέχρι 29 Αυγούστου πτήση από Λονδίνο με την EASY JET.

Κάθε Παρασκευή από 27 Απριλίου μέχρι 5 Οκτωβρίου θα υπάρχει πτήση από Αμστερνταμ με την TRANSAVIA.

Επίσης την ίδια μέρα θα υπάρχει πτήση από Λονδίνο από 18 Μαΐου μέχρι 19 Οκτωβρίου με την αεροπορική εταιρεία ENTER AIR.

Παράλληλα κάθε Παρασκευή από 20 Ιουλίου μέχρι 28 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί πτήση από Τελ Αβίβ με την TUS AIRWAYS.

Κάθε Σάββατο θα υπάρχει πτήση, από 28 Απριλίου μέχρι 13 Οκτωβρίου, με την TUI BRUSSELS από Βρυξέλλες.

Η EASY JET θα πραγματοποιεί πτήσεις από το Λονδίνο από 30 Ιουνίου μέχρι 1η Σεπτεμβρίου κάθε Σάββατο.

Την ίδια μέρα, επίσης, θα πραγματοποιεί πτήση η αεροπορική εταιρεία CONDOR από Μόναχο, από 28 Απριλίου μέχρι 27 Οκτωβρίου, η TRANSAVIA FRANCE από το Παρίσι από 14 Απριλίου μέχρι 29 Σεπτεμβρίου και η AUSTRIAN από Βιέννη, από 16 Ιουνίου μέχρι 22 Σεπτεμβρίου. 

Οι υπόλοιπες είναι πτήσεις τσάρτερ, αλλά όταν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, μπορούν να γίνουν μεμονωμένες κρατήσεις από ενδιαφερόμενους, οι οποίοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Γλυκερία Υδραίου (Ταχυδρόμος)