Όσοι κλείσουν μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου τα εισιτήρια τους από την Αθήνα για τη Νέα Υόρκη με την Emirates, θα μπορούν να πετάξουν με κόστος 499 ευρώ, μέσα από τους ειδικούς ναύλους που προσφέρει η εταιρεία. Η πτήση από την Αθήνα μέχρι τη Νέα Υόρκη είναι καθημερινή, ενώ η προσφορά της Emirates ισχύει για πτήσεις που θα γίνουν μεταξύ 12 Μαρτίου -31 Μαΐου και 1 Νοεμβρίου – 10 Δεκεμβρίου 2017.

Η νέα πτήση Dubai-Athens-Newark της Emirates, από τις 12 Μαρτίου 2017, αναδεικνύει την Αθήνα ως το κέντρο μεταξύ Dubai και Η.Π.Α και προσφέρει στους ταξιδιώτες από την Αθήνα ένα ακόμα σημείο πρόσβασης στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης. Το νέο δρομολόγιο έρχεται να συμπληρώσει τις τέσσερις υπάρχουσες καθημερινές πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου του Dubai και του JFK της Νέας Υόρκης, αποτελώντας το μοναδικό καθημερινό απευθείας δρομολόγιο μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ελλάδας καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η πτήση της Emirates με κωδικό EK209 θα αναχωρεί από το Dubai στις 10:50 τοπική ώρα, θα φτάνει στην Αθήνα στις 14:25 πριν αναχωρήσει ξανά στις 16:40 για να φτάσει στο Newark στις 22:00 την ίδια ημέρα. Η πτήση επιστροφής με κωδικό EK210 θα αναχωρεί από το Newark στις 23:45 τοπική ώρα, φθάνοντας στην Αθήνα την επόμενη μέρα στις 15:05 και θα αναχωρεί ξανά στις 17:10, φτάνοντας στο Dubai στις 23:50, εξυπηρετώντας με βολική ανταπόκριση πτήσεις προς περισσότερους από 50 προορισμούς της Emirates σε Ινδία, Μέση Ανατολή και Αυστραλία. Το νέο δρομολόγιο Dubai-Athens-Newark θα εκτελεί αεροσκάφος της Emirates τύπου Boeing 777-300ER, προσφέροντας ασύγκριτη άνεση και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, με πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα στη Business και εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα στην Οικονομική Θέση.