Μεγάλη αύξηση από πέρυσι καταγράφει η ζήτηση των Βρετανών πελατών της easyJet για πτήσεις στα Ελληνικά νησιά όπως η Σκιάθος, σε μια περίοδο όπου τα ταξίδια κορυφώνονται λόγω των σχολικών διακοπών στο Ην. Βασίλειο.

Η εταιρία συνεχίζει να προσφέρει οικονομικές πτήσεις για κρατήσεις τελευταίας στιγμής προς πολλούς Ελληνικούς προορισμούς. Από το αεροδρόμιο του Λιούτον προσφέρονται πτήσεις προς Μύκονο από 29,99 λίρες και προς Σαντορίνη από 36,99 λίρες.

Από το Μπρίστολ προσφέρονται πτήσεις προς Κεφαλονιά από 23,99 λίρες, από το Μπέρμιγχαμ προς Κέρκυρα από 38,99, από το Μάντσεστερ προς Σκιάθο από 20,99 λίρες, από το Εδιμβούργο προς Κεφαλονιά από 20,99 λίρες και από τη Γλασκόβη προς Κρήτη από 31,99 λίρες.

Κατά την περίοδο των σχολικών διακοπών, η easyJet προετοιμάζεται για αιχμή στα ταξίδια των Βρετανών, ενεργοποιώντας 80.000 πτήσεις στην Ευρώπη και τη Β. Αφρική και αναμένοντας περισσότερους επιβάτες από ποτέ σε ολόκληρο το δίκτυό της.

Η ημέρα με τις περισσότερες πτήσεις (2.000) θα είναι η 28η Ιουλίου και το σύνολο των επιβατών θα φτάσεις τις 300.000.

Εκτός από τους προορισμούς της Ελλάδας, δημοφιλείς προορισμοί είναι η Πάλμα, το Φάρο και η Μάλαγα της Ισπανίας καθώς και η Βαρκελώνη και η Νίκαια, για όσους αναζητούν διακοπές «ήλιου-θάλασσας», γαστρονομίας, πολιτισμού και φυσικής ομορφιάς, ενώ έχει αυξηθεί και η ζήτηση για Τουρκία.

Δημοφιλείς προορισμοί για τις οικογένειες είναι η Αττάλεια, η Σμύρνη, η Μινόρκα και η Χουργκάντα, στο κόνσεπτ διαμονής all inclusive.

tornosnews.gr