Με την άφιξη της Eurowings από το Ντύσσελντορφ ξεκίνησε το πρόγραμμα αεροπορικών συνδέσεων του Κεντρικού Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου. Ο Δήμος Βόλου, δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, υποδέχτηκε το Σάββατο το απόγευμα την πρώτη πτήση για τη φετινή τουριστική περίοδο στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Την πτήση, προερχόμενη από το Ντύσσελντορφ της Γερμανίας καλωσόρισε η αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόλου, Μελπομένη Λαζάρου, μαζί με στελέχη του Τμήματος Τουρισμού.

Βόλος: Έναρξη αεροπορικών πτήσεων στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου

Την υποδοχή υποστήριξαν μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της Νέας Αγχιάλου, οι οποίοι προσέφεραν ένα πλούσιο γαστρονομικό καλωσόρισμα στους επιβάτες, με παραδοσιακά εδέσματα του τόπου, που κυριολεκτικά τους ενθουσίασε.

Η υποδοχή υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Κεντρικό Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου και τον αερολιμενάρχη Κωνσταντίνο Ευσταθίου.

Βόλος: Έναρξη αεροπορικών πτήσεων στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου

Η επόμενη πτήση θα αφιχθεί από το Μόναχο, ενώ σταδιακά, μέχρι τα μέσα Ιουνίου, θα ξεκινήσουν όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις για τη νέα σεζόν.

ertnews.gr