Ένας Θεσσαλός, που μεγάλωσε στα Τρίκαλα και βρέθηκε στην Ολλανδία για μεταπτυχιακό και δουλειά, ο Γιώργος Πανάγος, διακρίθηκε και βραβεύτηκε για τις δεξιότητές του στον κλάδο του Management Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Supply Chain).

Ο Πανάγος εργάζεται στο Άμστερνταμ, στην πολυεθνική DIAGEO στην οποία ανήκουν ορισμένες από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες αλκοολούχων ποτών παγκοσμίως, όπως: Johnnie Walker, Smirnoff, Tanqueray, Guinness. Η μητρική εταιρεία έχει έδρα το Λονδίνο, αλλά διαθέτει γραφεία σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ολλανδία, ενώ μετρά πάνω από 10.000 εργαζομένους παγκοσμίως.

Τιμήθηκε με το βραβείο ISC Recognition Award για την καλύτερη απόδοση στον κλάδο του Supply Chain. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο οργανισμός που χορηγεί τα βραβεία, σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι:  "Ο Γεώργιος Πανάγος είναι ένας οραματιστής στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Supply Chain) με ένα μοναδικό σετ δεξιοτήτων που δείχνει την ικανότητα να συνδέει διατμηματικές κουκίδες. Η λειτουργική τεχνογνωσία του συνοδεύεται από ισχυρή ικανότητα στην επαφή με μετόχους και από μεταδοτική θετική ενέργεια, που τον βοηθά να φέρει σε πέρας τις πιο δύσκολες αποστολές και να έχει μεγάλη επιρροή στην ομάδα".

Τόλης Γεώργιος thessaliaeconomy.gr