Την ιδιαίτερη σημασία της παραγωγικής ελληνικής περιφέρειας και την ανάγκη για ακόμη πιο στενή συνεργασία μεταξύ ΣΕΒ και Περιφερειακών Βιομηχανικών Συνδέσμων, για όλα τα κρίσιμα ζητήματα, εξέφρασε, μιλώντας στα μέλη του ΣΕΒ, ο πρόεδρος, Θεόδωρος Φέσσας, το πρωί της Τρίτης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κατά τις εργασίες της φετινής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ.

Καλωσορίζοντας τα νέα μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου Περιφερειακών και Τοπικών Οργανώσεων του ΣΕΒ, τους κκ. Λένα Κολιοπούλου (ΣΒΘΚΕ - Βόλος)  Αχιλλέα Νταβέλη (ΣΘΕΒ- Λάρισα) Νίκο Κουδούνη (ΣΒΣΕ), Δημήτρη Μαθιό (ΣΒΑΠ) και Κλεομένη Μπάρλο (ΣΕΒΠΔΕ), υπογράμμισε πως η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την ενεργό συμμετοχή της περιφέρειας, την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων προκλήσεων που αντιμετωπίζει και την κινητοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων.

Υπενθύμισε δε την πάγια προσέγγιση του ΣΕΒ να παρεμβαίνει μεθοδικά και με τεκμηριωμένες προτάσεις, συμβάλοντας στην ανάδειξη των θεμάτων, αλλά και στην ενημέρωση της κοινής γνώμης σε μια περίοδο μεγάλης επικοινωνιακής σύγχυσης.

Τώρα τι ακριβώς κερδίζει η θεσσαλική επιχειρηματικότητα και δη η βιομηχανία με δύο Συνδέσμους να εδρεύουν σε Λάρισα και Βόλο, ούτε ο Φέσσας μπορεί να το κατανοήσει ούτε φυσικά οι περισσότεροι θεσσαλοί επιχειρηματίες….

Λ.Ε.