Ο ρόλος των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων στην ανασυγκρότηση της χώρας θα βρεθεί στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργανώνουν η πρωτοβουλία πολιτών «Ριζοσπαστική Ευρωπαϊκή Μεταρρύθμιση και Ανασυγκρότηση» (Ρ.ΕΥ.Μ.Α.) και ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα, Δευτέρα 24 Απριλίου, από τις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας (Δευκαλίωνος 18 και Πατρόκλου). Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος του δ.σ. της ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΓΕ και  πρόεδρος της πρωτοβουλίας «ΡΕΥΜΑ», Αθανάσιος Σκορδάς και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Δημήτριος Κατσαρός.

 «Η ώρα του Made in Greece» - η παραγωγική ανασυγκρότηση είναι εθνική υπόθεση και πώς θα την πετύχουμε», είναι το θέμα της εισήγησης του Γεωργίου Μπάλτα, καθηγητή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και αντιπροέδρου του ΡΕΥΜΑτος, ενώ «Τραπεζικό Σύστημα και νέο παραγωγικό πρότυπο» είναι το θέμα της εισήγησης του Αναστάσιου Λάππα, προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας. 

«Τι περιμένουν από την Πολιτεία και την Κοινωνία οι Ελληνικές Παραγωγικές Επιχειρήσεις», είναι το θέμα της ομιλίας του Μανώλη Αγγελάκα, γενικού διευθυντή της Labochem AΕ και γενικού γραμματέα του ΡΕΥΜΑτος και τέλος, «Η Διαμεσολάβηση ως μέσο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας» είναι το θέμα της ομιλίας του Τρύφωνα Τσάτσαρου, αντιπροέδρου του ΔΣΛ και διευθυντή κατάρτισης του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση με το κοινό. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της «Ε», Γεώργιος Ρούστας.