Το τέταρτο κατάστημά της στη Λάρισα, και συγκεκριμένα στο 2ο χλμ Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, θα εγκαινιάσει σήμερα, του Αγίου Βαλεντίνου, η Lidl Ελλάς. 

Το κατάστημα είναι 1.300 τ.μ, διαθέτει 157 θέσεις στάθμευσης και εξελιγμένες υπηρεσίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας. 

Να υπενθυμίσουμε ότι στο 2019 η εταιρεία αναμένεται να ανοίξει 6 νέα καταστήματα και να εκσυγχρονίσει 7 υπάρχοντα.

Η αλυσίδα προγραμματίζει επενδύσεις ύψους 100 με 120 εκατ. ευρώ για την νέα χρονιά - χρήματα που κατά κύριο λόγο θα χρησιμοποιηθούν για την ανακαίνιση του ήδη υπάρχοντος δικτύου της αλλά και την επέκτασή του. 

Σύμφωνα με την εταιρεία θα εξακολουθήσει να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ελληνικότητα των προϊόντων της αλυσίδας καθώς το 80% του τζίρου της μαναβικής στα καταστήματά της γίνεται από προϊόντα Ελλήνων προμηθευτών. Το ίδιο συμβαίνει με τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα της αλυσίδας που προέρχονται από 21 Έλληνες προμηθευτές.

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα η Lidl, η οποία από πλευράς τζίρου βρίσκεται στην τρίτη θέση μεταξύ των αλυσίδων σουπερμάρκετ (με πρώτη τον Σκλαβενίτη και δεύτερη την ΑΒ Βασιλόπουλος), συνεργάζεται με πάνω από 400 επιλεγμένους Ελληνες προμηθευτές.

Ζ.Η. thessaliaeconomy.gr