Συμφωνία για την εμπορική μίσθωση ακινήτου στη Zara, υπέγραψε η Reds, για την ανάπτυξη εμπορικού καταστήματος περίπου 3.512 τ.μ. στο εμπορικό πάρκο Smart Park στα Σπάτα. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Reds, το συγκεκριμένο θα είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος κατάστημα της αλυσίδας Zara στην Ελλάδα, αλλά και το πρώτο της στην Ανατολική Αττική. Ως γνωστόν στη Θεσσαλία υπάρχουν καταστήματα Zara σε Λάρισα και Βόλο, ενώ σε Τρίκαλα και Καρδίτσα υπάρχει κατάστημα Zara Kids.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Reds έχει ως εξής:

«Η εταιρεία REDS Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρεία “ΖΑΡΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΕΩΣ & ΥΠΟΔΗΣΕΩΣ” με το εμπορικό σήμα “ZARA”, για την ανάπτυξη Εμπορικού Καταστήματος, συνολικής επιφάνειας 3.512 m2 περίπου, λιανικής πώλησης ειδών ιματισμού (ανδρικού, γυναικείου και παιδικού) και διαφόρων άλλων εμπορευσίμων ειδών, υποδημάτων και αντικειμένων ρουχισμού, το οποίο θα λειτουργεί στο Εμπορικό Πάρκο SMART PARK στα Σπάτα, που αναπτύσσει η θυγατρική της εταιρεία “ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.”».

H αλυσίδα ZARA αποτελεί μια εταιρεία με παγκόσμια παρουσία στον τομέα της λιανικής πώλησης ένδυσης, με πάνω από 2.100 καταστήματα σε 88 χώρες. 

Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί την πρώτη παρουσία της αλυσίδας ZARA στην Ανατολική Αττική και θα είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος στην Ελλάδα. Η παρουσία του ομίλου INDITEX με το κορυφαίο της brand name ενισχύει το μίγμα των προσφερόμενων υπηρεσιών στους επισκέπτες του Πάρκου και επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά η δυναμική του SMART PARK.

Το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών Εμπορικής Μίσθωσης του Πάρκου ανέρχεται στο 100%.

Η εταιρεία, διαμέσου της θυγατρικής της, έχει ήδη ξεκινήσει την επέκταση της Β' φάσης του Πάρκου για την κατασκευή νέων κτιρίων 1.000 τ.μ., προκειμένου να καλυφθεί υπάρχουσα ζήτηση και σύντομα θα καταθέσει φάκελο οικοδομικής αδείας για τα επόμενα 8.000 τ.μ.. Η Β' φάση θα γίνει σταδιακά και θα είναι συνολικά 18.000 τ.μ. περίπου.

Με πληροφορίες από euro2day.gr