Με εισπράξεις 26 εκ. ευρώ έκλεισε η οικονομική χρήση του 2017 για τον Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα, σύμφωνα με την θεσσαλική εταιρεία.

Ο  τζίρος προέρχεται κατά κύριο λόγο από τις πωλήσεις γάλακτος σε μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες και δευτερευόντως από τους αυτόματους πωλητές της εταιρείας σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Μάλιστα, παρά το δύσκολο κλίμα και τις απώλειες παραγωγών από τις τάξεις της, η εταιρεία εκτιμά ότι η χρήση του 2018 θα κλείσει στα 30 εκ. εισπράξεις.

Ο πρόεδρος του ΘΕΣγάλα Θανάσης Βακάλης με δηλώσεις του στο Fortunegreece.com στηρίζει την αισιοδοξία τους στους εξής παράγοντες:

«Προσδιορίζουμε τρεις βασικούς λόγους για την ανοδική πορεία των πωλήσεών μας, παρά τη συνολική πτωτική τάση της αγοράς: Πρώτον, οι καταναλωτές αναγνωρίζουν τη σχέση ποιότητας – τιμής που τους προσφέρουμε καθώς και την ευκολία αγοράς, 24 ώρες το 24ώρο. Δεύτερον, η προσθήκη των νέων καταστημάτων ΘΕΣγάλα συν, μεγάλωσε το κωδικολόγιό μας και τις επιλογές για τους καταναλωτές και λειτουργεί θετικά για την αύξηση επισκεψιμότητας και στους αυτόματους πωλητές. Τρίτον, η ενίσχυση και διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων μας μέσα από συνεργασίες με τη μέθοδο franchise, δημιούργησε εκ των πραγμάτων μεγαλύτερη δυναμική στα καταστήματά μας».-

Ζ.Η.