Την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας άφησε τα μεσάνυχτα ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου Νικήτας Πρίντζος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Πρόεδρος της ΕΒΟΛ αντιμετώπιζε ένα σοβαρό αιμοτολογικό πρόβλημα το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχε εισαχθεί κι άλλες φορές για παρακολούθηση στο Πανεπιστημιακό. Τελευταία φορά εισήχθη στις 15 Μαρτίου, καθώς είχε προσβληθεί και από κορωνοϊό. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 78χρονος πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, δεν τα κατάφερε και κατέληξε τα μεσάνυχτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στην κλινική covid όπου και νοσηλευόταν.

Ο Νικήτος Πρίντζος ήταν αδελφός του γιατρού και π. Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Πρίντζου, με καταγωγή από το Αερινό Μαγνησίας και εργάστηκε ως υπάλληλος στη ΔΕΗ.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τον αδελφό του με την αγροτική παραγωγή και την κτηνοτροφία δημιουργώντας χοιροτροφική μονάδα, ενώ προχώρησαν και στο άνοιγμα καταστημάτων  πώλησης κρέατος.

Ήταν παντρεμένος με τη Σοφία Πρίντζου και πατέρας δύο αγοριών. Του Δημήτρη, στελέχους εταιρίας στην Αγγλία και του Αλέξανδρου που εργάζεται στην ΕΒΟΛ.

Λάτρης του ποδοσφαίρου, είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Ήταν Πρόεδρος της ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ και εν συνεχεία Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου από το 2000 έως σήμερα. Αντιπρόσωπος της Π.Α.Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. από το 2000 μέχρι σήμερα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής από 20/06/2013 έως σήμερα. Είχε διατελέσει, Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αερινού Μαγνησίας το διάστημα 1985-2002, μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων το διάστημα 1985-2000, μέλος του Δ.Σ. του ΟΓΑ από 12/05/2013 έως 8/8/2015 και μέλος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας από το 2008 έως το 2014.

Ο τόπος και χρόνος τέλεσης της κηδείας του δεν έχει ανακοινωθεί.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από magnesianews.gr)