Τις ψηφιακές καινοτομίες του ομίλου "Ελληνικά Γαλακτοκομεία" σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ο Κυριάκος Πιερακάκης κατά την παρουσία του στα Τρίκαλα.

Ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, επισκέφτηκαν το πρωί του Σαββάτου την έδρα του ομίλου, στις εγκαταστάσεις της ΤΥΡΑΣ, όπου τους υποδέχτηκαν ο πρόεδρος Τάκης Σαράντης, ο διευθύνων σύμβουλος Μιχάλης Σαράντης και τα μέλη του Δ.Σ. Στέλιος Δ. Σαράντης και Γιώργος Σαράντης.

Ο υπουργός και ο δήμαρχος ξεναγήθηκαν στην παραγωγική διαδικασία και στην ψηφιακή λειτουργία των logistics, όπου παρακολούθησαν τα ειδικά ρομπότ των ψυκτικών θαλάμων να παραλαμβάνουν, να μεταφέρουν και να ταξινομούν τις παλέτες με τα προϊόντα.

Είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους διοικούντες για την διάρθρωση του ομίλου, τις τρέχουσες επενδύσεις, αλλά και τα οικονομικά αποτελέσματα της χρονιάς που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες.

Ο κ. Πιερακάκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την τεχνολογία αιχμής της "Ελληνικά Γαλακτοκομεία", η οποία της προσδίδει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή ευχών και αναμνηστικών δώρων.