Το νέο τυρί – κρέμα (cream cheese) παρουσίασε, για πρώτη φορά, στην έκθεση, Food Expo, η θεσσαλική Τυράς, το οποίο βγαίνει σε δύο συσκευασίες και κατηγορίες: • 28% λιπαρά, σε συσκευασία 2kg, που απευθύνεται στον κλάδο του food service και στη βιομηχανία, ενώ ο ίδιος κωδικός βγαίνει και 10kg • 21% λιπαρά σε συσκευασία των 180γραμ.
Η Τυράς, μέλος του ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκομεία, παρουσίασε, παράλληλα, την πλήρη γκάμα των προϊόντων της: Γαλακτοκομικά • Γάλατα • Γιαούρτια • Κρέμες γάλακτος Τυροκομικά: • Κίτρινα • Σκληρά • Ημίσκληρα • Λευκά • Φέτα.
Ανάμεσα στα παραπάνω και το εξαιρετικό cottage cheese το οποίο ήδη ξεχωρίζει ως μια από τις νέες αφίξεις στην κατηγορία του.
Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr