Η Εθνική τραγωδία της Ανατολικής Αττικής και ο ανθρώπινος πόνος κινητοποίησαν από την πρώτη στιγμή της καταστροφής πολλές επιχειρήσεις στη χώρα μας. Δεν θα μπορούσε ασφαλώς να λείψει από αυτή την αλυσίδα αλληλεγγύης η γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ.

Η επιχείρηση κινητοποιήθηκε άμεσα αποστέλλοντας τρόφιμα προς  τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που δραστηριοποιούνται για τη συμπαράσταση των πυρόπληκτων.

Πιο συγκεκριμένα, προϊόντα της εταιρείας εστάλησαν στο κέντρο συγκέντρωσης προσφορών του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”, αλλά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Επίσης, η ΟΛΥΜΠΟΣ βρίσκεται σε επαφή και αναμένει οδηγίες για την αποστολή βοήθειας προς την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Πολύτιμη όμως θεωρούμε την προσφορά της τράπεζας αίματος των εργαζομένων της επιχείρησης, η οποία απέστειλε σαράντα φιάλες αίματος στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο για τις επείγουσες ανάγκες των τραυματιών.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ θα είναι πάντα έτοιμη για να συμπαρασταθεί σε επείγουσες ανάγκες συνανθρώπων μας, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο. Ευχόμαστε όμως να μην χρειαστεί ποτέ ξανά.