Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές προηγμένης τεχνολογίας, οι οποίες κυκλοφορούν στο εμπόριο στις μέρες μας, χρειάζονται προστασία, αφού σε καθημερινή βάση έρχονται σε επαφή με διάφορες επιφάνειες και απειλούνται από εξωτερικούς παράγοντες όπως είναι η σκόνη. Οι θήκες Samsung αποτελούν την ιδανική λύση για τα κινητά τηλέφωνα της συγκεκριμένης εταιρείας.

Η Book Case Magnet - Samsung Galaxy A3 (A310 2016) Gold είναι μια εξαιρετικά κομψή και μοντέρνα θήκη για το Samsung Galaxy A3 (A310 2016). Έχει κατασκευαστεί από συνθετικό δέρμα που κλείνει με ένα ισχυρό εσωτερικό μαγνήτη.  Αγκαλιάζει το κινητό σας, το οποίο «κουμπώνει» στην εσωτερική θήκη σιλικόνης και το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις, όσο και περιφερειακά. Διαθέτει πρακτικές τσέπες για τα απαραίτητα έγγραφα, και οι εγκοπές για τα πλήκτρα, οι οποίες επιτρέπουν την ελεύθερη χρήση του τηλεφώνου.

Η συγκεκριμένη θήκη έχει κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας οικολογικό δέρμα. Διαθέτει δερμάτινα τελειώματα όχι μόνο στην κορυφή, αλλά σε ολόκληρη την επιφάνεια. Επιπλέον, έχει ραφές, οι οποίες την ενισχύουν περαιτέρω, κάνοντας την θήκη ακόμα πιο κομψή. 'Έχει ισχυρό εσωτερικό μαγνητάκι, το οποίο συγκρατεί το καπάκι ακόμα και σε περίπτωση πεσίματος, προστατεύοντας έτσι την συσκευή σας.

Έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε το κινητό σε πλάγια θέση stand. Αυτό είναι πολύ βολικό καθώς σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε στο κινητό σας βίντεο, να κάνετε συνομιλίες και να χαρείτε όλες τις βασικές λειτουργίες της συσκευής με την άνεση της οριζόντιας οθόνης.