Η φοιτητική χρονιά, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εταιρείας, "ξεκινάει και φέτος με μία εκπληκτική CU προσφορά, το Student SOS, που έρχεται να συμπληρώσει τα μοναδικά, ειδικά σχεδιασμένα CU πακέτα κινητής, σταθερής και mobile internet για όλους τους φοιτητές.

Με το Student SOS, το CU δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αποκτήσουν 3 GB για 30 μέρες, μόνο με 3€. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν όσοι φοιτητές θέλουν να αποκτήσουν την προσφορά για ακόμα περισσότερο σερφάρισμα είναι να στείλουν Student στο 1252 ή να μπουν στο My CU App. Το πακέτο Student SOS μπορεί να ενεργοποιηθεί έως 19/10 και έχει διάρκεια ένα μήνα. 

Ταυτόχρονα φυσικά, όλοι οι φοιτητές, μπορούν εύκολα να επιλέξουν ένα από τα ειδικά φοιτητικά πακέτα και να πάρουν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, ΜΒ για σερφάρισμα στο internet, όπως και σταθερή γραμμή/internet για το σπίτι:  

Αποκλειστικά πακέτα κινητής & σταθερής επικοινωνίας για φοιτητές:

o Student Xclusive 6 με 1000' προς όλους και 400 ΜΒ μόνο με 6€ 

o Student Xclusive 8 με 1200' προς όλους, 1200 SMS προς όλους και 1 GΒ μόνο με 8€ 

o Double Play CU Xclusive για Ιnternet έως 24mbps και σταθερή γραμμή μόνο με 18,15€/μήνα για να σερφάρουν ατέλειωτα και από το σπίτι 

Αποκλειστικά επίσης, οι φοιτητές έχουν στη διάθεσή τους:

o Δωρεάν κάθε μήνα 600 λεπτά προς CU + 600 ΜΒ 

o Just Surf Bonus που τους χαρίζει 500 MB με κάθε ανανέωση των 10€

Κι επειδή επικοινωνία δεν είναι μόνο το κινητό, το CU έχει παράλληλα δημιουργήσει μόνο για φοιτητές και μία σειρά προνομίων, προσφορών αλλά και εμπειριών, ώστε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη φοιτητική ζωή. Μέσα από το CU Around οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν από μία μεγάλη ποικιλία προνομίων, όπως η φοιτητική προσφορά Praktiker, που προσφέρει δωροεπιταγή 50€ για όλες τις αγορές άνω των 300€ σε όλους τους φοιτητές. 

Τέλος, οι φοιτητές σε Αθήνα και Πάτρα έχουν για μια ακόμη χρονιά στη διάθεσή τους τα Xclusive CU Stores, τα CU καταστήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των φοιτητών και την κάλυψη των ειδικών αναγκών τους. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα φοιτητικά πακέτα στο www.vodafonecu.gr/foitites/ Περισσότερες CU Around προσφορές, στο www.vodafonecu.gr/cu-around/ 

Xclusive CU Stores: Στρατάρχου Παπάγου 58, Ζωγράφου & Μαιζώνος 90, Πάτρα