Οι θήκες iPhone είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους χρήστες των κινητών τηλεφώνων αυτού του τύπου, προκειμένου να προσφέρουν την αναγκαία προστασία που χρειάζονται οι αγαπημένες τους συσκευές. Εξάλλου, όλα τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να προσέχονται ιδιαίτερα, αφού αποτελούνται από ευαίσθητα μέρη.

Η SwitchEasy Θήκη - Πορτοφόλι iPhone 6 Plus/6S Plus - Orange (AP-15-121-16) είναι μια πρωτοποριακή επιλογή για όλους τους χρήστες, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο όσον αφορά την προστασία της αγαπημένης τους συσκευής από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση.

Η συγκεκριμένη θήκη πορτοφόλι είναι ειδικά σχεδιασμένη για το iPhone 6 Plus/6S Plus και προσφέρει την απόλυτη προστασία χάρη στην υψηλής ποιότητας κατασκευή της από συνθετικό δέρμα και σιλικόνη στο εσωτερικό της, Με τον τρόπο αυτό έχει πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα σε όλες τις επαφές και μεγάλη απορρόφηση των κραδασμών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone 6 Plus/6S Plus ενώ βρίσκεται στη θήκη, να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά σας. Η θήκη της SwitchEasy διαθέτει ακόμη ένα καινοτόμο μαγνητικό stand, επιτρέποντας σας με αυτόν τον τρόπο, να παρακολουθείτε το υλικό σας άνετα, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε.

Εφαρμόζει άψογα στην αγαπημένη σας συσκευή και επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της. Προστατεύει αποτελεσματικά το κινητό σας τηλέφωνο από σκόνη, γρατζουνιές, πτώσεις στο έδαφος και χτυπήματα.