Οι περισσότερες γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη χαλάρωση σε κάποια σημεία του σώματος, επιλέγουν ποιοτικά καλλυντικά και βελτιώνουν άμεσα την εξωτερική τους εμφάνιση. Όσον αφορά τη σύσφιξη στήθους δες εδώ, κυκλοφορούν στο εμπόριο διάφορα πρωτοποριακά σκευάσματα, τα οποία κάνουν τη διαφορά.

Ένα από αυτά είναι και η συσφικτική κρέμα στήθους της EMEDI BIO. Υπόσχεται άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Έχει ελαφριά υφή και απορροφάται εύκολα και γρήγορα, χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη και άλλα κατάλοιπα.

Πρόκειται για μια εγγυημένη μέθοδο για τη σύσφιξη και την ανόρθωση του στήθους. Περιέχει Λάδι καρύδας, Argan oil, Gel Aloe Vera, Aμυγδαλέλαιο, Λάδι Serenoa Repens, Εκχύλισμα από άχυρα, Λάδι μαύρου κύμινου, Λάδι Wild Yam, Αγνό παρθένο ελαιόλαδο, Αιθέριο έλαιο γεράνι, Έλαιο βιταμίνης Ε, Αιθέριο έλαιο φασκόμηλο, Αιθέριο έλαιο μάραθου, αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου, Αιθέριο έλαιο μέντας, Αιθέριο έλαιο τριγωνέλλας

Ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες χρήσεως κάθε φορά που εφαρμόζετε τη συσφικτκή κρέμα, προκειμένου να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πλύνετε και καθαρίστε το στήθος σας και την περιοχή του στήθους με ζεστό νερό για να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος. Έπειτα στεγνώστε την περιοχή του στήθους, απαλά, χρησιμοποιώντας μια πετσέτα.

 Βάλτε πέντε με έξι σταγόνες στην παλάμη σας και τρίψτε με τις παλάμες για περίπου 10 δευτερόλεπτα, προκειμένου να ζεσταθεί το λάδι. Με τον αντίχειρά σας στο εξωτερικό του μαστού και τα δάχτυλά σας κάτω από το στήθος απλώστε τον ορό σε όλο του μαστού με ανοδική κίνηση.