Ολοένα και περισσότερες γυναίκες αρχίζουν σιγά σιγά να εξοικειώνονται με τις διάφορες συσκευές που προσφέρουν καλλυντική περιποίηση στο πρόσωπο και τα άλλα σημεία της επιδερμίδας. Εξάλλου, η σύσφιξη λαιμού με προϊόντα που θα βρεις εδώ και του υπόλοιπου προσώπου είναι ένα ζήτημα που αφορά ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού.

Το NANO Hydro SKIN ανήκει σε μια κατηγορία συσκευών, οι οποίες υπόσχονται άμεση δράση και αποτελέσματα που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της θωρακίζει σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου, απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα την ενυδατώνει, χαρίζοντας της λαμπερή όψη και ελαστικότητα. Όλα αυτά ανώδυνα και με μεγάλη ευκολία στη χρήση.

Χωρίς νερό τα κύτταρα καταστρέφονται και οι ιστοί χάνουν την ελαστικότητά τους. Η μέθοδος Nano Hydro SKIN χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία και αξιοποιεί τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας. Επιπλέον, συσφίγγει τους πόρους και δημιουργεί πιο απαλή, πιο λεία και πιο λαμπερή όψη στην επιδερμίδα.

Η θρέψη των κυττάρων στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ενυδάτωση και τα θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά) που μεταφέρονται στους ιστούς μέσω του αίματος, το οποίο έχει επίσης ως βασικό συστατικό το νερό. Όταν δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα νερού στα κύτταρα, η κυτταρική μεμβράνη ζαρώνει. Το ίδιο ισχύει και για τον δερματικό ιστό. Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση των ρυτίδων.

Το Nano Hydro SKIN καθαρίζει αποτελεσματικά και δρα κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας προκειμένου να μεταμορφώνει την υφή της.