Δες εδώ πως το μπιμπερό είναι ένα απαραίτητο «εργαλείο» για τους γονείς που θέλουν να κάνουν τη διαδικασία του ταΐσματος του μωρού, απόλυτα ασφαλή και άνετη. Στην αγορά κυκλοφορούν δεκάδες τέτοια προϊόντα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με ειδικό τρόπο έπειτα από πολλές κλινικές μελέτες. Έτσι, διασφαλίζεται το γεγονός πως προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Το Philips Avent SCF565/27 Πλαστικό Μπιμπερό Classic 1m+ Κλασικό Μπιμπερό με Θηλή Αργής Ροής, Χρώμα Γαλάζιο, 2 x 260ml ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη μείωση των κολικών και της δυσφορίας. Επίσης, εύκολο Κράτημα, χάρη στη μοναδική Βαλβίδα της θηλής. Κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει σημαντικά το κλάμα.

Η μοναδική βαλβίδα της θηλής διπλώνει ανάλογα με το ρυθμό που τρώει το βρέφος σας. Έτσι, το γάλα ρέει με την ταχύτητα που επιλέγει το μωρό. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να τρώει όσο χρειάζεται χωρίς να «βγάζει» την τροφή, να ρεύεται ή να έχει αέρια.

Ο ύπνος και η διατροφή είναι πολύ σημαντικά για να είναι το μωρό σας υγιές και χαρούμενο. Όπως αποδείχτηκε, έπειτα από κλινική μελέτη το μπιμπερό Philips Avent Classic μειώνει σημαντικά το κλάμα κατά 28 λεπτά την ημέρα σε σύγκριση με το άλλο μπιμπερό (46 λεπτά και 74 λεπτά αντίστοιχα, p=0,05).

Χάρη στο μοναδικό του σχήμα, το συγκεκριμένο μπιμπερό προσφέρει μοναδική ευκολία πιασίματος και κρατήματος προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, για μέγιστη άνεση, ακόμη και για τα χεράκια του μωρού σας.