Δες εδώ πως ακμή είναι ένα πρόβλημα της επιδερμίδας, το οποίο αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Εμφανίζεται κυρίως σε άτομα νεαρής ηλικίας.

Το Neostrata Oily Skin Solution 8 AHA Διαυγές Διάλυμα για την Εξισορρόπηση του Λιπαρού & με τάση Ακμής Δέρματος, 100 ml είναι ένα πολύ ποιοτικό σκεύασμα, το οποίο προσφέρει άμεση λύση σε αυτό το πρόβλημα. Ενισχύει το ρυθμό απολέπισης, ενώ παράλληλα καθαρίζει αποτελεσματικά τους φραγμένους πόρους.

Πρόκειται για ένα διαυγές διάλυμα με 8% ΑΗΑ ( Glycolic Acid ) και αλκοόλ. Έχει τονωτικές και στυπτικές ιδιότητες. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για την αφαίρεση του υπερβολικού σμήγματος από τα λιπαρά δέρματα ή τις επιδερμίδες με τάση ακμής. Χρησιμοποιείται μετά από ένα προϊόν καθαρισμού στη θέση της τονωτικής λοσιόν.

Πάνω από το διάλυμα, μπορεί να εφαρμοσθεί ενυδατική κρέμα ή λοσιόν - αν χρειάζεται. Επίσης, κάποιο άλλο σκεύασμα περιποίησης ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Συνιστάται για χρήση στο πρόσωπο ή το σώμα.

Έχει κλινικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα, τα οποία αναφέρονται στη διεθνή βιβλιογραφία. Τα AHAs ( Αlpha Hydroxy Acids ) είναι φυσικά συστατικά που προκαλούν απολέπιση, επαναφέροντας τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος. Το Lactobionic Acid είναι ένα σύμπλεγμα PHA με υψηλή δράση που γίνεται ανεκτό από κάθε τύπο δέρματος. Τα PHAs ( Poly Hydroxy Acids ) είναι συστατικά δεύτερης γενιάς, τα οποία προσφέρουν τα ίδια οφέλη με τα AHAs, αλλά χάρη στο μεγαλύτερο μόριο τους που διεισδύει σταδιακά στην επιδερμίδα.